IT

Recente

Projecten

2018

vereniging-arrahma.nl

Vereniging Arrahma is een vereniging met een islamitische grondslag die gezinnen in Almere Poort faciliteert in hun ontwikkeling op sociaal, cultureel en op religieus gebied. 

2018

karatedo-zendokan.nl

Bij Karatedo-Zendokan wordt de karatestijl Kyokushinkai van karate grootmeester Mas Oyama beoefend. In de Dojo staan de kernwaarde van kyokushinkai centraal: discipline, doorzettingsvermogen, respect, zelfvertrouwen en weerbaarheid. 

2020

glasfixautoruiten.nl

GlasFix Autoruiten is dé autoruitspecialist uit Almere. Bij Glasfix Autoruiten bent u verzekerd met een kwalitatieve, betrouwbare, snelle en duurzame dienstverlening. Wij bieden gestandaardiseerde diensten aan die zowel BOVAG en Erkend Duurzaam gecertificeerd zijn. Hierdoor geniet u altijd van de hoogste kwaliteit. We zijn 24/7 bereikbaar, aarzel niet om contact op te nemen!

2021

mbk54.nl

MBK54 is een klusbedrijf met veel ervaring in schilderwerk, stucwerk, spuitwerk, sierpleisterwerk en lijstwerk.

MBK54 zijn de allround klusprofessionals. We hebben 13 jaar ervaring met klusopdrachten en nemen al die vervelende klussen graag uit uw handen. Wij bezitten professionele klusmateriaal en weten precies welk materiaal we voor uw klus nodig hebben. Wij durven onze handen vies te maken, zodat u dat niet hoeft te doen!

2022

PDR-Almere.nl

PDR-Almere is dé uitdeukspecialist van Almere. Wij passen geavanceerde technieken toe om deuken te herstellen. Wij deuken uit, zonder dat u uw auto moet laten overspuiten met lak. Dit voorkomt dat u een lange garagerekening krijgt. 

Raakt u net zo opgewonden als wij? Neem nog vandaag contact met ons op.

Contact